Фънки кара бясно „кола-фотьойл“ (ВИДЕО)

NetNews

"Аз имам колата фотьойл – карам Smart". Такова признание направи Фънки. При това най-критичният член на журито на "Като две капки вода" призна още, че я кара бясно.

"Изкарах книжка доста късно. Малко преди или след като направих основната глупост в живота си – да се оженя", разкрива още той в Bri4kaOnBoard.

По думите му, на 35 години. Учил се е на Лада. "Оттогава като видя учебна кола, много внимавам", казва още той.

Фънки разказа и за случка на агресия, докато се е обучавал за книжка. Веднъж чакал на светофар и искал много примерно да потегли. Някакъв обаче с бус, при самото потегляне, му бибитнал с клаксона и го стреснал, а колата изгаснала.

Тогава Фънки се ядосал слязъл от колата, отишъл при него и боя започнал.

Музикантът разказа и друга случка с бус и "голямата" си кола. Шофьора не му бил направи място да мине със Smart-а на светофара, светнало червено и разправията пак започнала.

Артистът казва, че колите не са му страст, а само средство за придвижване. Фънки добави, че наистина много му се налага да пътува.

Най-първата му кола пък е бил стар Mercedes 123. "Уникална возия, уникални седалки, уникално се караше", отдава се на носталгията той.

Фънки е имал и американски автопериод. Американските коли обаче не му били пъргави. Продуцентът също каза, че не е фен на карането на газ.

Най-фрапиращото разкритие, което направи Фънки за себе си, обаче е "Планът Ковачев", който предвижда преместването на планината Витоша и цели спирането на мрънкането за мръсния въздух в столицата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Австралия и Сингапур осигуряват коридор за пътувания

Австралия работи със Сингапур по изграждането на балон по пътуванията, съобщи Гардиън. Това може да е факт през юли. Идеята е да се съживи туризма между двете страни. Възможно е такива програми да се въведат и с други страни. Това обяви австралийският премиер Майкъл Маккормак. Хора без австралийско гражданство не […]