Хамзат Чимаев посочи следващия си опонент

NetNews

Един от най-бързо проспериращите бойци в полусредна категория на UFC – Хамзат Чимаев, се е устремил към превземането на федерацията, а за целта не спира да предизвиква най-добрите бойци в категорията си.

„На 100% ще се реализира боят ми с Колби Ковингтън. Надявам се да го направим в Абу Даби през октомври“, каза шведът от чеченски произход в лайвстрийма Hustle MMA, цитиран от MMA.bg.

Ковингтън понастоящем е №1 претендент за титлата на Камару Усман, въпреки поражението от нигериеца през миналия ноември.

„Борж“ иска да заеме неговото място в ранглистата, а в последната си публикация в Twitter отправи поредна закана към Усман и Израел Адесаня, който пък е шампион в средна категория.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>who wants to fight ? <a href=“https://twitter.com/stylebender?ref_src=twsrc%5Etfw“>@stylebender</a> <a href=“https://twitter.com/USMAN84kg?ref_src=twsrc%5Etfw“>@USMAN84kg</a> <a href=“https://t.co/wO2iYuzMZE“>pic.twitter.com/wO2iYuzMZE</a></p>&mdash; Khamzat Chimaev (@KChimaev) <a href=“https://twitter.com/KChimaev/status/1521004647107993600?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 2, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Експерти: Цената на газа може да се покачи

Цената на природния газ се определя месец за месец. Трудно е да се определи какви ще са цените през септември. Ако цената за месец май падне, това ще е под политически натиск. Обективно цената би трябвало да се покачи, защото цените на международните борси се покачиха. Това каза в студиото […]