Харизанов: Всички знаем стандарта на премиера, не го свързвам с пачките

NetNews

"Общуваме с премиера, но не съм си водил статистика колко често. Ходил съм многократно в комплекса в Бояна. Когато съм с дебели дрехи, са ме проверявали, преди да вляза. Не нося дамска чанта и не знам, дали е лесно да се приберат толкова пари в нея. С премиера сме обсъждали снимките. Това е компромат. Всички знаем какъв стандарт поддържа Бойко Борисов и аз по никакъв начин не мога да го свържа с тези пари. Министър-председателят не ми е казвал коя е Мата Хари, но и не съм го питал, защото знам къде е границата на личния живот. Възможно е тази жена да има и други компромати".

Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов предаването "120 минути" на bTV, цитиран от "Епицентър".

"С Делян Пеевски сме се виждали само веднъж, за няколко минути. Запознахме се, разменихме няколко изречения и това беше. След запознанството започнах да тичам 3 пъти по-бързо и ми пораснаха криле", коментира Харизанов. "Братята Бобокови да дадат доказателства, ако бизнесът им е бил заплашен. Нека да ги покажат навреме, за да не пострада повече, ако вярно въобще", каза още бившият шеф на "Напоителни системи".

"Аз не ловувам, но не съм придружавал премиера на лов. Отдавна с Бойко Борисов не сме играли тенис. Към него се обръщам с „Господин премиер“ и „Биг Брадъре“ заради съвпадението на първите букви. Предлагали са ми пост в партията, но не и за депутат. Всеки, който ме познава, знае, че не искам да ставам народен представител. Не изпълнявам функции в ГЕРБ и не съм човек, който обича да му дават задачи", допълни Харизанов.

"Взел съм си държавния изпит в Датския колеж през лятото на 2012 г. Помислих, че ще ми нараснат доходите, но не се получи. Преди това бях завършил, но ми беше останал само държавният изпит", каза още Георги Харизанов. "Бях поканен от министър Мирослав Найденов за поста в "Напоителни системи", след като бях напуснал друго дружество. Каза ми, че има големи проблеми и аз приех", обясни политическият анализатор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 07.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало. Телец Ще сте очарователни и енергични, […]