Хванаха надрусан гангстер в кола, ще лежи отново

NetNews

Осем месеца затвор получи спряганият за най-голям карък сред бургаските гангстери Добрин Пасков. 46-годишният мъж е добре познат на органите на реда, има богато криминално досие, а през 2017 г. бе арестуван за кражба на ток, като в апартамента му полицаите се натъкнаха случайно на нарколаборатория, заради която лежа 14 месеца в затвора.

Проверка на Флагман.бг установи, че преди няколко дни Пасков отново е получил присъда. Той е обвинен за това, че в началото на септември т.г. е бил спипан да шофира след употреба на наркотици. По бул. "Демокрация", в района на хотел "Космос", Добрин е бил спрян за рутинна проверка от патрулен екип. Оказало се, че бургазлията е седнал зад волана на лекия си автомобил Тойота "Корола" след няколко дози пико и амфети. Drug тестът е отчел положителна проба за наличие на амфетамин и метамфетамин, пише в протокола на съда.

Въпреки че защитникът му и прокуратурата са сключили споразумение, то има значение на влязла в сила присъда. Това означава, че през следващите 8 месеца Добрин Пасков ще търка наровете зад решетките. Освен това ще му бъде отнета и шофьорската книжка за 9 месеца.

Припомняме, че през 2017 г. служители на Пето РУП Бургас, участваха в акция на ЕВН срещу крадци на ток. Едно от проверените жилища е апартаментът на Добрин, намиращ се в блок 37 в бургаския ж.к."Зорница". Те позвънили на вратата на Добрин, отворил непознат мъж, който щом видял полицаите панически затворил, заключил и залостил здраво портата.

На униформените веднага им станало ясно, че в жилището се случва нещо. Един от тях застанал пред вратата, а друг направил оглед под терасата. Вторият полицай намерил изхвърлена туристическа раница и прекурсори за производство на наркотични вещества. Открити били около 10 грама метамфетамин.

Веднага е било извикано подкрепление и собственикът на нарколабораторията Добрин е арестуван. Заедно с него белезници са закопчани и на 37-годишен мъж, както и 26-годишна дама.

Освен всичко друго е установено, че Добрин е крал ток по много първобитен начин -кабелът, захранващ жилището му е демонтиран от изходящата клема и монтиран към клема на единия от кабелите на захранващите магистрални фази.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арсенал не победи, но и не допусна гол от Брайтън

Арсенал и Брайтън завършиха наравно 0:0 в последния мач от съботната програма 7-ия кръг в английската Висша лига. Гостите от Лондон могат да са по-доволни, че взеха точка от мача, който се игра под проливен дъжд, защото домакините имаха по-чистите голови положения. Брайтън имаше предимство през първото полувреме, но не […]