Хекимян коментира новото си амплоа на директор, направи сериозна заявка

NetNews

Приех предложението на главния изпълнителен директор г-н Мартин Швехлак. Това беше първият коментар на новия директор на Дирекция "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Антон Хекимян.

Припомняме, че от вчера Венелин Петков вече не е на поста след решение на новия изпълнителен директор Швехлак, който беше назначен преди по-малко от седмица.

"Приех тази отговорност, съзнавайки важността на тази работа и най-вече заради моите ангажименти към най-силния журналистически екип", обяви водещият.

Той разкри, че временно ще съвместява и длъжността водещ на "Тази сутрин".

Журналистът увери още, че ще се спазват най-високите професионални стандарти. "Вярваме, че и занапред bTV Новините ще бъдат вашият първи избор за независимо и достоверно новинарско съдържание", обяви Хекимян.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първата целувка на Неда Спасова била с момиче

Животът ни често бива сравняван с книга, чийто автор сме самите ние, пишейки собственоръчно своята история, посредством решенията, които вземаме, и изборите, които правим. В началото страниците на този том са празни, просто множество бели листи, но постепенно те се изпълват от случките и събитията, изграждащи нашето битие. Именно тях […]