Хиляди българи се завърнаха от чужбина за Рождество

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
За да посрещнат Бъдни вечер със семейството, хиляди българи се завърнаха от чужбина.

Цветомира Тинева, заедно с двете си деца, чака дъщеря си, с която са били разделени в продължение на месеци.

„Чакам най-голямата си дъщеря, която е студентка в Холандия. Днес се прибира. От четири месеца не се е връщала. Всички нямаме търпение да я прегърнем. Коледа е много по-вълшебна от предишните, защото бяхме разделени дълго време. Никога не сме се делили така и семейството ни много страда“, сподели тя.

И ето, че настъпва моментът на дългоочакваната среща – семейство Тиневи отново се събира заедно.

„Няма по-хубаво място. Имах голямо желание да тръгна от България и да живея в чужбина, но разбрах, че няма друго място като България. Много се радвам, че се прибрах, за да съм със семейството и близките си“, каза Симона Тинева.

80% от българите ще прекарат Коледа в населеното място, където живеят. Едва 11% ще бъдат в друго населено място в страната. 1% ще бъдат в чужбина за Коледа, според последното проучване на „Тренд“.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова по Bulgaria ON AIR.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова пожела здраве, спокойствие, благодат във всеки дом

Снимка: Facebook Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова пожела здраве, спокойствие, късмет и благодат във всеки дом. Във видео в личната си Facebook страница тя отправи послание за настъпващото Рождество Христово: „Нека в навечерието на тези светли, топли, християнски и семейни празници, си пожелаем да има здраве, спокойствие, късмет […]