Хитри места в хотелската стая, където да скриете парите и ценностите си

NetNews

В сезона на големите и чести пътувания, най-посещавани си остават хотелите въпреки възможностите за къмпинг или частна квартира. Повечето от тях предлагат сейфове в стаите, но когато няма такива как да разчитаме, че парите, бижутата и ценните ни предмети са на сигурно място?

Празна бутилка от шампоан е подходяща за съхранение на ценности. Това заяви директорът на платформата за резервации eBooking.com Тони Раурих.

Той твърди, че хотелските стаи са пълни с места за криене на бижута и пари. Така според него кутийка от козметичен продукт може лесно да съхранява бижута, а по-големите ценности ще се поберат в скритите джобове на куфара или под матрака.

„Парите и ценностите също могат да бъдат поставени в плик и залепени на дъното на чекмедже или облегалката на стол“, каза Раурих.

Междувременно изпълнителният директор на SimpliSafe Джонатан Уол даде някои препоръки как да изплашите крадците. Той съветва да оставите телевизора включен и да поставите знак „Не безпокойте“, когато излизате от стаята, пише pochivka.blitz.bg.

„Някои хора крият бижута под душа или в тоалетната чиния. По-добре е да приберете нещата си в най-лесното скривалище, отколкото изобщо да не го правите,”

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обстрелвани са електропроводи в Запорожката АЕЦ, избухнал е пожар

Обстреляни са електропроводи с високо напрежение в петък в украинска атомна електроцентрала, превзета от Русия, но украинските власти казаха, че централата все още работи и не е открито радиоактивно изтичане, съобщава „Ройтерс“. Украинската държавна ядрена енергийна компания „Енергоатом“ обвини Русия за обстрел и щети в Запорожката АЕЦ, най-голямата в Европа. […]