Хотел предлага безопасни срещи

NetNews

Нов начин за провеждане на бизнес срещи започва да прилага Сингапур. Онлайн конференциите, семинарите, презентациите не са най-удачния вариант за правене на бизнес, посочват експерти. Именно това е и основната причина за отварянето на първия бизнес хотел „балон“. Той дава възможност на гостите да провеждат срещи на живо без личен контакт и без опасност да се заразят от коронавирус.

Хотелът ще се намира в близост до летище „Чанги“. Той ще е оборудван с 10 конферентни зали с екрани, а хората ще комуникират чрез високоговорители. Ще могат да се подписват и хартиени документи, като предварително ще са стерилизирани с UV светлина.

За съжаление, хотелската управа не предвижда срещите да се извършват между участници без тест за коронавирус. Хотелът разполага със 600 стаи. Цената на нощувка започва от 290 USD. Първите резервации вече са факт. Това са предимно мениджъри, които реализират международни договори и форматът е предизвикал интерес у тях.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Проф. Балтов: Прави се преразпределяне на ваксините, за да стигнат за всички

Това, че имаше фазово разпределение на ваксинирането, на хората им омръзна да чакат да дойде техният ред. Те не делят ваксините на по-добра и на по-лоша. Всички ваксини са ефективни. Не бяхме предвидили "зелените коридори" да са в такъв мащаб. Оказа се, че има толкова много желаещи, че нямаше възможност […]