Христанов за схемите на „Капитан Андреево“: Не може един човек да прибира милиони

NetNews

„Не може да продължават схемите и един човек да прибира милиони“, коментира пред бТВ заместник-министърът на земеделието Иван Христанов.

Днес, по думите му, контролът на турската граница при внасянето на храните е чувствително по-добър.

„Договорът на частната фирма „Евролаб 2011“ за „Капитан Андреево“ е сключен в условия на системни тежки нарушения и пороци. Ние настояваме в съда, че този договор е нищожен и той няма как да продължава“, заяви Христанов в „Тази сутрин“.

Той допълни, че решението на съда да остави частната лаборатория на границата не означава, че битката е загубена, а че се проточва повече.

Христанов даде добра оценка за работата на земеделския министър в оставка Иван Иванов. Според него той е изнесъл мандата на плещите си достойно.

„Никога досега европейските ни партньори не са гледали с толкова голямо внимание кой ще бъде министър на земеделието и кой ще ръководи БАБХ. Този проблем в момента намира своето разрешение“, той Христанов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Двукратен шампион се удави пред погледа на своята съпруга и дъщеря

27-годишен мъж се удави пред погледа са своята съпруга и дъщеря си, докато спасяваше своя доведен син Влади. Името на жертвата е Роберт и е двукратен шампион на Словакия по бодибилдинг. Той завел семейството си на почивка на язовира Тепли върх, където се случил фаталният инцидент. Роберт и 10-годишния Влади […]