Христо Крушарски се завърна на „Лаута“ и обяви големи новини за Локо Пд

NetNews

Христо Крушарски обяви, че не приема оставката на Павел Колев като изпълнителен директор на Локомотив Пловдив. Бизнесменът съобщи три големи новини за „черно-белите“.

Първата е, че той отново има думата в мъжкия състав на клуба. „След като се върнах, се занимавах с школата и младите ни формации. От вчера обаче пак съм ангажиран с представителния ни тим“, заяви Крушарски пред Блиц.

Втората новина е свързана именно с Павел Колев, а третата – с Илко Пиргов.

„Ако Колев го сърби, да ми каже, за да го почеша. Е, видяхме се и аз правя всичко възможно, за да го задържа, защото той е професионалист и знае как да работи. Павел е пуснал едномесечно предизвестие за напускане. Надявам се да го скъса и хвърли в коша. Мисля, че ще успея да го разубедя, но той е зрял и интелигентен човек и има последната дума.

При положение, че Колев остане на поста си, Локомотив ще има и спортен директор. Това ще бъде Илко Пиргов, когото феновете обичат и уважават.

Разберете едно – пушекът в Локото трябва да излиза само от един комин“, категоричен е бизнесменът.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Осигурено е финансиране за модернизацията на уличното осветление във всички населени места на община „Тунджа“

Осигурени са средства за модернизацията на уличното осветление във всички 44 населени места на община „Тунджа“, съобщиха от местната управа. В информацията не е посочено на каква сума възлизат дейностите. Обновяването на осветлението в 11 населени места ще се финансира от Националния план за възстановяване и устойчивост. В останалите 33 населени места на общината модернизацията на уличното осветление ще се осъществи чрез финансов лизинг.