Христо Проданов: Подкрепата ни за Радев остава

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

За мен е чест да съм в статуквото с ГЕРБ и ДПС, когато става въпрос за вдигането на доходите на българските граждани. Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов пред bTV, след като трите партии се оказаха с мнозинство в залата и подкрепиха приходна част на бюджета различна от тази, която е приета в бюджетната комисия.

Според него обаче сериозна пенсионна реформа трябва да бъде извършена от ясно политическо мнозинство.

Проданов коментира и евентуалния политически проект на Кирил Петков и Асен Василев с хипотетичното участие на Румен Радев.

"Президентът каза в понеделник, че няма да предаде левите хора в България, които имат още пресен спомен от това как още действащ президент създаде своя партия, затова имаше необходимост този въпрос да бъде поставен публично. Имаме постъпили сигнали за сътрудници на Асен Василев и Кирил Петков или някой от сътрудниците в президентството, които работят зад гърба на президента и са говорили с хора от БСП, затова такъв разговор не е излишен", заяви той, като допълни, че за момента тази тема е затворена и подкрепата на левицата за Радев остава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 08.09.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Провокативен ден, но не агресивно, а някак така по тийнейджърски. Ден, който ви кара да погледнете нещата под друг ъгъл, да попитате, да потърсите другата гледна точка и да сте по-толерантни. Телец Дори да ви е трудно, винаги има начин да се справяте. Най-важното е да […]