ЦСКА продължава да работи усилено по селекцията

NetNews

ЦСКА продължава да работи усилено по лятната си селекция и се надява да затвори още поне две входящи сделки до затварянето на трансферния прозорец. Както е известно, през тази година той у нас ще продължи до 6 септември включително. Единият нов ще е колумбийският флангови футболист Марселино Кареасо, който трябва да позира с червената фланелка буквално до часове.

Не е изключено в следващите дни на „Армията“ да пристигне и още едно крило с оглед на замразените права на национала Георги Йомов. През това лято те водиха преговори за тази позиция с Данило Асприля, Даниел Овусу и Радослав Кирилов, като и тримата имаха готовност да подпишат с клуба, но в крайна сметка до сделка не се стигна. Освен това от Борисовата градина се оглеждат и за опция в центъра на защитата. В Италия бе спрягано името на Андреа Христов, но и този трансфер няма да се случи.

През това лято „армейците“ вече се подсилиха със седем нови футболисти – Станислав Шопов, Галин Минков, Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон, Джонатан Линдсет и Дауда Бамба, а съвсем скоро към тях ще се присъедини и Марселино Кареасо.

Така те ще изравнят миналогодишния си „пазар“, който също се състоеше от 8 попълнения. В ЦСКА се надяват сега тази бройка да бъде надмината, пише „Тема Спорт“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Новият си роман Джоан Роулинг описа убийство заради трансфобия

Авторката на „Хари Потър“ Джоан К. Роулинг публикува нов роман, в който ясно се долавят автобиграфични елементи – макар че тя твърдо отрича. „Мастиленочерно сърце“ е шестата книга в нейната поредица за детектива Корморан Страйк, която тя публикува под псевдонима Робърт Галбрайт. Томът е цели 1024 страници и се появи […]