ЦСКА с „президентски“ трансфер: Привлече сина на Румен Радев

NetNews

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17 септември навърши 18 години. Пълнолетието си наследникът на държавния глава отпразнува със свои съотборници от ЦСКА.

От началото на тази година дванадесетокласникът Георги е преминал тихомълком в елитната юношеска група на „червения“ клуб до 19-годишна възраст.

Преди това той тренираше футбол в софийския „Барокко спорт”, където беше сред най-изявените имена.

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка срещу други елитни отбори у нас, както и в чужбина, но ангажираният му баща не бил забелязан на трибуните на нито една от срещите за разлика от останалите родители на младежите, които редовно ги подкрепят и аплодират.

Амбициите на Георги били да продължи с развитието си при армейците и от юношеския отбор да направи трансфер при мъжете. Отдавна президентският син е фокусиран върху спортните си успехи за сметка на училището. Още едва 15-годишен той беше избран да присъства на лагер на футболния клуб „Валенсия“. През май 2022 г. Радев-младши ще бъде абитуриент и ще трябва да държи матури. Докато по-голямата му сестра Дарина от малка е устремена към НАТФИЗ, където вече е второкурсничка, брат ѝ все още не бил категоричен дали ще запише висше образование заради стремежите си във футбола.

Очевидно Георги се вписва отлично в отбора, вижда се от снимките на младежите в социалните мрежи, на които пируват в съблекалните на стадионите след победни мачове. Вече 18-годишният Георги ще трябва да внимава дали пази добро поведение, тъй като на няколко пъти се забърква в скандали заради буйния си нрав. Последният случай е от февруари тази година, когато Радев-младши беше сгащен на нелегален купон в пицария в София по време на противоепидемичните мерки, забраняващи работата на заведенията. Освен това тогава 17-годишният купонясваше и след 22 часа, когато непълнолетни граждани нямат право да бъдат навън без придружител. Наложи се полицията да разтури джамбурето, след като почерпените младоци започнали да вдигат силен шум и да замерят минувачи от покрива на пицарията. Цялата група беше разпитана в столичното 4-то РПУ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Богомил Бонев за Инициативния комитет на Радев : "Цветът на нацията?! И вътре Осман Октай

Богомил Бонев коментира в социалната мрежа хората, които влязоха в Инициативния комите за издигането на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат. "Цветът на нацията?! И вътре Осман Октай. Когото навремето уличих в тъпа лъжа, а той вика: "Остави ме да си правя моята политика с моите малки […]