Ченалова: Борисов остава и ние оставаме гетото на Европа

NetNews

Не ми направи добро впечатление включването на Ердоган в конференцията на ДПС. Това означава, че е знаел,че е договорено и позволено.

Все едно Путин да се включи в конференция на БСП или Тръмп – на американофилските партии.

Но и не е едно и също, предвид апетитите за възстановяване на империята. Борисов, от друга страна е определян от лидерите на ЕС като " приятелят на Ердоган". Благодарение на управлението на ГЕРБ, явните и тайни коалиции и сервилното отношение на Борисов , на БЪЛГАРИЯ се гледа като третият свят в Европа, гето, обрулена територия без държавност.

Така ще е докато се работи на парче, докато не проумеем, че само президента може да ни обедини реално с исканите от всички ни последици. Кой поиска оставката на президента – ГЕРБ и ДПС. Всички партийки и лидери тупкат своята си топчица с надеждата да влязат в голямата игра. СТИГА ВЕЧЕ ДОГОВОРКИ!

Борисов остана въпреки протестите, въстанията, гнева и омразата ни. Следващият възможен изход са изборите. Сигурна съм, че всички партии и движения мислят и работят по този въпрос. Работа на парче…

Само президентската институция може ОФИЦИАЛНО И С ВЪЗМОЖНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ПОСЛЕДИЦИ да обедини стъпките, решенията и възможностите в постигането на общата НАЙ ВАЖНА СЕГА ЦЕЛ- ИЗБОРИТЕ!

Времето изтича и ако ВЕДНАГА не впрегнем заедно умовете, идеите, силите и волята си, Борисов ще остане. И БЪЛГАРИЯ ще остане гетото на Европа, докато изчезне от картата на света. А апетити за това има, нали.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

30-годишен си купи Maserati с незаконни помощи за COVID-19

Мъж от Пасадена е изправен пред съда за това, че изглежда е използвал откраднати самоличности, за да получи незаконно осигуровки за безработица, които по-късно е използвал за закупуване на луксозен джип "Мазерати", съобщи Си Би Ес. 30-годишният Робърт Слоун Матеър беше обвинен в притежание на поне 15 или повече устройства […]