Чисора е с почти 4 кг. по-тежък от Пулев (ВИДЕО)

NetNews

Официалният кантар днес преди битката между Дерек Чисора и Кубрат Пулев даде своите резултати, а изводът е, че българинът е по-лек с около 4 кг. от съперника си.

Везната отчета 117,1 кг. за британеца и 113,4 кг. за „Кобрата“, което при най-тежките в бокса е съвсем нормално, защото атлетите имат единствено долна, но не и горна граница за теглото си.

Любопитен момент от претеглянето бе маската на Чисора. Той реши да подкрепи премиера на Великобритания – Борис Джонсън, като си сложи картонена маска с неговия лик. Причината е, че Джонсън подаде оставка от поста си, а боксьорът снощи на пресконференцията призна, че му е голям почитател.

Реваншът между Кубрат Пулев и Дерек Чисора е на 9 юли от 21:00 часа българско време.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>HERE WE GO ?<a href=“https://twitter.com/DerekWarChisora?ref_src=twsrc%5Etfw“>@DerekWarChisora</a> and <a href=“https://twitter.com/KubratPulev?ref_src=twsrc%5Etfw“>@KubratPulev</a> hit the scales ⚖️<a href=“https://twitter.com/hashtag/ChisoraPulev2?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#ChisoraPulev2</a> <a href=“https://t.co/x7px5Jt6qo“>pic.twitter.com/x7px5Jt6qo</a></p>&mdash; DAZN Boxing (@DAZNBoxing) <a href=“https://twitter.com/DAZNBoxing/status/1545389191516889089?ref_src=twsrc%5Etfw“>July 8, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Германският Бундестаг ще продължи мандата на 400 свои войници в мисията КейФОР в Косово

Германският Бундестаг ще вземе днес решение за продължаване на мандата на своите войници в мисията КейФОР в Косово, съобщи Танюг. Решението на германското правителство предвижда непроменено участие на Бундесвера в мисията КейФОР с до 400 войника. Ситуацията със сигурността продължава да е предимно мирна и стабилна, но продължава да съществува […]