Шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София – пияна и в насрещното

NetNews

Оставиха в ареста шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София. На жената е повдигнато обвинение за това, че около 22.50 часа на 17 декември в столицата при управление на лек автомобил, движейки се по ул."Бойчо Бойчев" в посока от бул."Президент Линкълн" към ул."Суходолска", навлязла в лентата за насрещно движение се сблъскала с насрещно движещия се лек автомобил.

В резултат на това тя по непредпазливост причинила смъртта на водача на другата кола, както и средна телесна повреда на пътника в него. Водачката на лекия автомобил е извършила престъплението в пияно състояние.

Разследването по досъдебното производство продължава. От прокуратурата посочват, че това е пореден случай на грубо нарушаване на правилата за движение по пътищата при управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, вследствие на което загиват невинни граждани.

По тази причина по-рано през годината главният прокурор на България отправи предложения за изменение на Наказателния кодекс, чието приемане би спомогнало за ограничаване на извършването на този вид престъпления.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владо Береану: Борисов почти навсякъде "чука на диня"

Премиерът Бойко Борисов, където ходи, почти навсякъде чука. Отива на помпена станция на „Балкански поток“ и там дошли някакви американски помпи. И една голяма кутия, той ходи и я чука като диня. Това каза журналистът Владимир Береану по 7/8 ТВ. Някаква частна фирма, която прави бронирани машини. Там също обикаля […]