Юристът Златомира Мострова е водачът на ПП „Има такъв народ” в Ямбол

NetNews

Златомира Мострова е водачът на ПП „Има такъв народ” в Ямбол. Това стана ясно днес, след като партията регистрира листата си в РИК. В нея влизат общо петима кандидат-депутати.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Златомира Мострова е родена през 1971 г., по образование е юрист и е сред известните бургаски адвокати. В морския град е позната като изключително дейна и обществено ангажирана личност. Ръководила е местната инициативна рибарска група „Месамбрия – Несебър“, занимава се с благотворителност. Любопитна подробност от нейната биография е, че тя е създателят на първия информационен сайт в Бургас. Тя бе и ямболският народен представител на ИТН в 45-ия Парламент.

На второ място в лестата е Мария Петрова. Трети е оперният певец Георги Султанов, сина на основателя на ямболския камерен оркестър „Дианополис. Следват Антон Станев и Ивайло Димов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3 години затвор за мъж, изнасилил и ограбил жена в Добричко

По обвинителен акт на Районната прокуратура в Добрич осъдиха на 3 години лишаване от свобода млад мъж, изнасилил жена в село Смолница, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 29-годишният М.Ю., предаден на съд от Районна прокуратура – Добрич за извършени изнасилване, грабеж и закана за убийство, бе осъден […]