Ямболската листа на коалицията, чийто архитект е Жан Виденов

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Листа с шестима кандидати регистрира в РИК – Ямбол Коалиция „Ляв Съюз за чиста и свята република”, чийто „архитект” е бившият премиер Жан Виденов. Водач е Женя Илиева. След нея се нареждат Румен Проданов, Димитър Бояджиев, Желязко Желязков, Красимир Цветков, Пламен Петков.


Интересното в случая е, че с едно изключение – Румен Проданов, всички останали кандидати за народни представители на изборите от 4 април са били част от листата на политическата партия „Възраждане на отечеството“ в Ямбол. Формацията е сред четирите партии, формиращи коалицията. Освен нея вътре влизат социалистическата партия „Български път“ с председател проф. Ангел Димов, политическата партия „Българска прогресивна линия“ с председател Красимир Янков и политическата партия „Партия на българските комунисти“ с лидер Иван Пенчев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж опита да изнасили непълнолетно момиче в Студентски град

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство срещу мъж, С. М., на 29 години направил опит за изнасилване и за извършени блудствени действия. На 07.06.2021 г., около 04,30 часа в гр. София, ж. к. „Студентски град“,обвиняемият С. М. е направил опит да […]