Ямболското с. Тенево посрещна кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС

NetNews

Село Тенево посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС д-р Димитър Рунков, Димитър Иванов и Атанас Христов. Много въпроси, много общински проблеми поставиха хората и много конкретни искания отправиха.


Общинският съветник от „Тунджа“ Атанас Христов представи колегите си от листата – водача д-р Рунков и третия в листата Димитър Иванов. „Като човек от гражданската квота в листата мога открито да кажа впечатлението си, че нашата листа е най-балансираната и в нея сме само хора с ясни ангажименти и приоритети. Виждам, че всички много ви обещават, но ние ще ви кажем какво правим“, обърна се към събралите се жители на Тенево д-р Димитър Рунков. Разбираемо и към него имаше много въпроси за коронавируса и как се справя болницата със заболяването, за това кога новия болничен комплекс ще заработи, имаше вече въпроси и затова как младежи от Тенево могат да учат в бъдещия Медицински колеж и др.


Димитър Иванов отговори на злободневните за хората в Тенево въпроси относно лошата общинска водопреносна система, относно работни места в региона. „Видяхме, че общинската администрация изпълни зле и неефективно голям проект за пречиствателна станция и тя е негодна“, казаха присъстващите и категорично поискаха да се търси отговорност на община „Тунджа“, която е изпълнител на проекта. „За да няма такива негодни проекти тук, затова и държавата, а не общината ще изпълни проект за нов Спешен център в Тенево, и пак държавата ще инвестира в следващия период във ВиК инфраструктурата и пътища“, каза Димитър Иванов, който е и областен управител.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Очакваме 32 000 дози Pfizer/BioNTech

Близо 32 000 дози от ваксината срещу коронавирус на производителя Pfizer/BioNTech пристигат утре в България, съобщават от Министерството на здравеопазването. На 29 март в 07,00 часа ще пристигнат 31 590 дози, уточнява news.bg. Данните на Единния информационен портал показват, че до момента в страната са поставени 434 158 дози, като […]