Ясен Петров: Моят тъст, също ми дава съвети кого да викна и кого да не викна в националния

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Националният селекционер Ясен Петров коментира актуални теми около трикольорите. Той призна, че дори неговият тъст му дава съвети кого да викне в националния отбор. Петров призна, че е водил разговори с Ивелин Попов относно евентуално завръщане на Попето.

"Дали често чувам "Ясене, вземи този! Ясене, не взимай онзи"? С приятели и вкъщи разговаряме по този въпрос. Аз обаче не се влияя от хората, защото съм независим човек. Няма как да стане. Ние и моят щаб, които сме четирима човека, гледаме много мачове, гледаме кой се вписва в колектива, защото това е много важно. На жена ми бащата – моят тъст, също ми дава съвети кого да викна, кого да не викна.

Това са нормални неща. Той си има мнение, моите приятели също си имат мнение. Но решенията ги взимаме ние като екип. И последното мнение винаги е моето. Винаги изслушвам всички, а помощниците ми са много коректни", заяви Ясен Петров пред "Блиц".

"Да, водил съм разговори с Ивелин Попов, но скоро не сме се чували", добави специалистът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няма да съкращават 50% от "Александровска"

„Проверките в Александровска болница са одити, които ръководството на болницата поръча. Обикновено всяко ново ръководство стартира с ориентиране в ситуацията. За да разберем какво намираме възложихме одити“, заяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ Атанас Атанасов – изпълнителен директор на УМБАЛ „Александровска“. По думите му те са направени от […]