Ясен Петров през сълзи: Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем

NetNews

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров бе много щастлив и емоционален след победата с 1:0 над Литва в квалификационен мач за Мондиал 2022. Специалистът е на мнение, че тимът ни заслужава подкрепа.

“Знаех, че ще е много трудно. Момчетата много искаха тази победа. Мисля, че се представихме на добро ниво срещу отбор, който няма какво да губи. Атмосферата е наистина прекрасна и мисля, че този отбор има бъдеще. Днес си заслужихме точките. Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем. Надявам се да бъдем подкрепени още повече, защото тези момчета заслужават. Изля се много голям негативизъм върху националния отбор. Нашето желание е да донесем радост с точки и победи. Днес направихме една крачка. Гордея се от работата, която върша в момента. Мисля, че контролирахме играта”, каза Петров.

“Една малка крачица, но тя е сладка. Ние имахме много малко време за работа след мача с Италия. С всеки следващ лагер ще имаме време и ще можем да понаправим някои неща. През тези дни не е толкова лесно да се заложат нещата, които искаме в мача. Литва не ни създаде много проблеми отзад. Три млади момчета с опита на Недялков се справиха много добре. Малинов направи много хубав двубой, капитанът Костадинов също се изцеди”, каза наставникът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

МВнР: Северна Македония поддържа предразсъдъци и негативни стереотипи спрямо България

Позицията на България по темата за спазването на правата на българските граждани и гражданите с българско самосъзнание в Република Северна Македония е многократно заявявана. Известни са проблемите, с които българите са се сблъсквали в миналото и за съжаление продължават да се сблъскват и до днес: репресии, слово на омраза и […]