Ясна е причината за тежката катастрофа с пет жертви на пътя Плевен-Ловеч

NetNews

Разкриха каква е причината за тежката катастрофа между две коли на пътя Плевен-Ловеч на 16 юли, в която загинаха петима души, между които две деца и двамата шофьори. Припомняме, че при рязко навлизане в насрещната лента за движение лек автомобил блъсна челно друг, съобщава DarikNews.

Шофьорът на автомобила, навлязъл в насрещното, е претърпял остър миокарден инфаркт. Това показва заключението от направените експертизи и аутопсията на тялото.

Резултатите от изследванията за наличие на алкохол в кръвта и на двамата шофьори са отрицателни, съобщават още от прокуратурата. В качеството на свидетели са разпитани редица хора. Предстои назначаването на автотехническа експертиза, разпити на още свидетели, както и провеждането на следствени действия.

Разследването по делото продължава, за да се установят в пълен обем обстоятелствата, довели до възникването на пътното произшествие, уверяват от прокуратурата.

Загиналите, които са били в единия автомобил, са пътували за кръщене в Троянския манастир. Седеммесечният Мартин е трябвало да приеме християнската вяра. Бащата, който е шофирал, е загинал на място заедно със сина си и 54-годишна жена.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

На 46 г. Мая Савова не отстъпва по нищо на 20-годишните (СНИМКИ)

46-годишната съпруга на Крум Савов – Мая Савова разгорещи мъжките фантазии. Блондинката пусна горещи снимки от морето в социалните мрежи и показа страхотно тяло в оскъден бански. Мая слага в малкия си джоб много 20-годишни девойки, а мъжете завиждат на спортния журналист за красивата му съпруга, която неуморно поддържа тялото […]