Ясновидката Мариана: България ще спечели от украинците

NetNews
Една от най-известните българки в Украйна – Марияна Николaeва, се прочува след участие в хитовото там риалити – „Битката на екстрасенсите“.

Как вижда тя развитието на войната между Русия и Украйна?

„Ще се появят много болести, хората ще изнемогват, няма да имат достъп до вода и нормални условия на живот. Конфликтът ще нарасне до много по-голяма степен. Крайният етап е след 3-4 години. Те сами ще почнат да си помагат руснаци и украинци“, казва Марияна Николаева пред Bulgaria ON AIR.

И добавя, че отговорните фактори в конфликта са решили да се борят до последно. А Владимир Путин има голяма вина, че не е успял да обясни исканията си по-рано – страхува се, но няма да отстъпи. Световен конфликт няма да има.

„Ще се появи нов съюз. Ще има споразумения на база Русия и Украйна както и между Русия и Европа“, сподели екстрасенсът.

А икономиката на България ще спечели от бежанския поток.

„Ще има по-висок стандарт, голям подем за България. Тъй като повечето са специалисти медици, инженери, професиите им дават шанс да работят и да се развиват пълноценно в нашата страна“, предвижда Марияна Николаева

Освен че не очаква икономическа криза, не прогнозира и нови избори у нас.

Вижте още от нейните прогнози във видеото

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тайбе Юсеин със злато на европейското след гръмка победа

Снимка: БГНЕС Тайбе Юсеин спечели първо злато за България на Европейското първенство по борба в Будапеща, след гръмка победа със 7:0 над германката Луиза Ниймеш на финала в категория до 62 кг. Така Юсеин вече има три европейски и една световна титла, придружени от още 11 медала на големи турнири, […]