Австралия разреши отварянето на секция за парламентарните избори в България

NetNews

Министерството на външните работи и търговията на Австралия даде съгласие да бъдат открити избирателни секции на територията на страната във връзка с предстоящите избори за Народно събрания на 4 април 2021 г., съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Разрешението се отнася за всички столици на щати и териториите в страната, съобразено с противоепидемичните мерки. От ведомството информираха посолството ни в Канбера, че очакват скорошна информация за местата и работното време на избирателните секции.

Външното министерство на Австралия обръща внимание и на необходимостта от пълно съответствие на избирателните секции с мерките и ограниченията за разпространението на COVID-19, които са в сила към датата на вота в Австралия и отделните щати.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повече от половината московчани са прекарали COVID-19

Повече от половината московчани вече са преболедували COVID-19, съобщи в телевизионно интервю кметът на града Сергей Собянин, цитиран от БНР. В интервю за телевизия „Русия 1“ Сергей Собянин призова хората, които вече са боледували да не бързат да се ваксинират, защото, по думите му, вероятността от повторно заразяване е много […]