Автомобили оборудвани с Android Auto пускат сами музика

NetNews

Екстри като Android Auto и Apple CarPlay нашумяха значително много през последните години и вече почти не съществува автомобил, който да не ги предлага. На кратко, функцията позволява свързването на телефона с инфотеймънт системата на автомобила и показва определени приложения на нейния екран.

Както и при различните устройства, така и при двете системи, компаниите постоянно представят различни ъпдейти, които освен че оправят различни бъгове, така и носят нови със себе си. Един от последните се изразява в самоволно пускане на музика от автомобила, дори когато телефонът не е свързан с него. Редица потребители се оплакват от проблема, който може да остави превозното средство с пусната музика когато не го използвате или пък да я пусне в най-неподходящия момент.

За сега от Google не излизат с официално съобщение или информация за ъпдейт, който ще намери решение на проблема, но някои потребители вече споделят действащи методи. Ако и вие сте се срещали с този проблем, то трябва да поставите на пауза музиката всеки път преди да изгасите автомобила си. Действието вече е изпробвано неколкократно и според ползвателите на функцията действа отлично .

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пик на ипотечните заеми

Февруари 2021 г. се превърна в рекорден месец за чешкия ипотечен пазар. Търговските банки предоставиха близо 1.15 млрд. EUR заеми. Подобен ръст, който е исторически, се дължи на първо място на ниските лихви по ипотечните заеми, които продължиха низходящия си тренд, достигайки до 1.93% през февруари. Поради силното търсене на […]