Видео ще показва колко комфортна е новата Lada Niva

NetNews

В сътрудничество между автомобилната фабрика в Толиати и рекламната агенция BBDO, се роди идеята да се покаже „радикалната актуализация“ на модела Lada Niva, както и да се популяризира двойното използване на автомобила – за офроуд и за града.

Във предстоящия рекламен клип „дори експертите“ не могат да повярват, че имат Niva пред себе си. В първото видео вече чуваме забележката „Това наистина ли е Niva?“, А следващите видеоклипове също ще са в този шеговит стил.

В предстоящата рекламна кампания ще има поне три видеоклипа. Първото видео ще показва използването на камера за обратно виждане. Второто пък ще покаже „неочаквано просторен багажник“, а третото – „неустоимо удобен интериор, който буквално пристрастява“.

Знае се още, че във видеото, освен собствениците на Niva Travel и "мегаекспертите", които трудно произнасят името на колата, ще се появят и… мечки. Рекламната кампания на Niva Travel ще започне скоро и ще продължи през март 2021 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-популярното болкоуспокояващо има сериозни странични ефекти

Един от популярните и широкорекламирани болкоуспокояващи препарати – ибупрофенът може да причини сериозни странични ефекти, пише в. „Express”, цитирайки данни на Националната здравна служба на Обединеното кралство. Смята се, че повече от един на 100 души, приемали лекарството, са се оплаквали от световъртеж, гадене и лошо храносмилане. В някои случаи […]