Вижте коя е най-скъпата кола в mobile.bg

NetNews

В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по моторните возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от таратайки за "жълти стотинки", до свръхлуксозни коли с цена от няколко милиона, е събрано в картотеката на mobile.bg. Но най-скъпата кола винаги е представлявала интерес за нашите потребители.

Към момента това е екземпляр от най-скъпата серийна кола в света Bugatti Chiron. По-конкретно става дума за лимитираната серия от 20 бройки Bugatti Chiron Noire Edition. Карбоновото чудовище е с мощност 1 500 конски сили, а екземплярът който се продава в mobile.bg е оценен на сумата от 7 591 800 лв, при това без ДДС. Колата е чисто нова, без пробег и с пълна европейска гаранция. Повече, вижте ТУК.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Закопчаха знакова фигура от ъндърграунда

Знаков арест е бил извършен миналата вечер в Пловдив, съобщи Блиц, цитирайки свои източници. Закопчана е емблематична фигура от ъндърграунда. Пловдивските ченгета са спрели за проверка лек автомобил „Хонда” и са арестували Кръстьо Средев с прякор Къндиша. 56-годишният познайник на полицията е имал наркотици в колата си. Открита е сумата […]