Електрическата S-Klasse дебютира през август

NetNews

Рекламната кампания по повод представянето на новия Mercedes-Benz EQS вече тече с пълна сила, а по-рано днес стана ясно и кога ще видим официалната премиера на модела. Това ще се случи през месец август, като за сега не е обявена точна дата.

Подобно на плащането на бензиностанции, чрез инфотеймънт системата за което ви информирахме през изминалата седмица, така и новите електрически автомобили на марката ще могат да се възползват от подобна услуга на определени зарядни станции.

„Включи, зареди и изключи“, както от германската компания рекламират една от функциите при електрическата S-Klasse ще разчита на приложението Mercedes Me, което автоматично ще заплаща за заредената енергия. За тази цел, Mercedes ще си партнира с компанията Ionity, която притежава около 200 хиляди зарядни станции в цяла Европа, където услугата ще е активна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Въведоха промени за освобождаването от карантина

Министерство на здравеопазването излезе с нова заповед за освобождаването от карантина. В нея е допълнено, че изолацията на лицата по т. 7 в домашни условия може да се преустанови след седмия ден на задължителната изолация при наличие на два отрицателни резултати от проведено изследване по метода на полимеразно верижна реакция […]