Ето защо пясък и Porsche Cayenne не е най-добрата комбинация (ВИДЕО)

NetNews

В България си имаме една хубава поговорка, която гласи, че „Колкото по-голям джип караш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор“. Изглежда, че същата поговорка важи и в Америка от където е видеото, което може да видите в края на текста.

Кадрите показват втора генерация Porsche Cayenne, чийто шофьор е пробвал офроуд възможностите на своето SUV върху един от най-неподходящите терени. Въпреки 4х4 задвижването и различните режими, тежкото возило затъва в пясъка и дори високата мощност и въртящ момент не помагат особено в случая.

Същото се отнася и за хората, които бутат тежкото возило и не успяват да помогнат въпреки, огромното желание това да се случи. Не знаем как продължава историята, но най-вероятната развръзка е свързана с помощ от по-проходима машина в лицето на трактор, багер или друга подобна техника.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Барак Обама и Брус Спрингстийн издават книга

Приятелството между Барак Обама и Брус Спрингстийн намери ново проявление – "Renegades: Born in the USA" ("Ренегати: Родени в САЩ") е книжно издание на популярния подкаст "Renegades'' с разговори между бившия президент на САЩ Барак Обама и рок легендата Брус Спрингстийн по широк кръг теми – от автомобили до славата […]