Ето какви коли ще видим в „Бързи и яростни 9“(ВИДЕО)

NetNews

Деветата част на „Бързи и яростни“ ще се появи в кината в Америка още на 25 юни и след няколко трейлъра, вече знаем по-голямата част от автомобилите, които главните герои ще шофират. За тези които следят поредицата е известно, че в последните години сцените с автомобилите са леко изместени от тези при първите три части и модификациите и каскадите с тях, доста се отличават от реалността.

Един от главните герои, Доминик Торето (Вин Дизел) не изневерява на себе си и може да бъде видян в класически Dodge Charger с доста модификации, както и по-нова версия на същия модел. В трейлърите можем да видим още присъствието на Toyota Supra Mk5 в разцветка като тази на RX-7-цата от Tokyo Drift.

Chevrolet Nova SS от 1969 ще е друга от класиките, която ще управлява любимата на Торето, а брат му (в ролята Джон Сина) ще стои зад волана на Shelby GT350. Впечатление правят и доста бронирани машини, както и няколко каскади с мотори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отново масови нарушения при "разпродажби" след празниците

Послания "Разпродажба", "Само сега", "Топ цена" върху червени етикети примамват потребителите за следпразнични покупки при съмнителни условия. Търговци масово опитват да пласират изостаналата продукция с некоректни съобщения за отстъпки. Това е установила проверка на Националната асоциация за защита на потребителите (НАЗП) на състоянието на пазара този уикенд, след като по […]