Ето как ще изглежда новата ел. S-Klasse на Mercedes

NetNews

Премиерата на електрическия EQS наближава, а от германската компания разкриват все повече за модела с интересни видеа и снимки. Този път кадрите не са допълнително затъмнени и на практика показват интериора на новото поколение Mercedes в пълния му блясък.

Най-голямо впечатление правят трите дисплея, които заемат по-голямата част от таблото и разполагат с характеристики, близки до такива за геймърски компютър. Системата разполага с 8-ядрен процесор и 24 гигабайта RAM памет. По-голямата част от функциите и екстрите на автомобила се контролират именно от средния екран, като физическите бутони са сведени до минимум.

Със сигурност фокусът е поставен именно върху дисплеите, но освен тях, EQS предлага различни екстри, които да направят пътуването и шофирането максимално комфортни. Аудио система Burmester с 15 говорителя, масаж на седалките, амбиентно осветление и редица системи за безопасност и подпомагане на водача са само част от тях. Въпреки, че това не е първият EQ модел, който марката представя, той ще използва изцяло различна платформа от познатите до момента електрически Mercedes-и.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето как ще изглежда новият Mercedes отвътре

Премиерата на електрическия EQS наближава, а от германската компания разкриват все повече за модела с интересни видеа и снимки. Този път кадрите не са допълнително затъмнени и на практика показват интериора на новото поколение Mercedes в пълния му блясък. Най-голямо впечатление правят трите дисплея, които заемат по-голямата част от таблото […]