Искате „джип“ на старо: Вижте кои са кросоувърите, които ръждясват най-малко

NetNews

Принципно, няма автомобил, който рано или късно да не го споходи "кафявата чума". Ръждата обаче идва доста по-бързо при едни и значително по-бавно при други автомобили. Всичко зависи от климатичните условия, химикалите по пътищата през зимата и от още куп странични критерии, но най-вече зависи от антикорозионната обработка и качеството на материалите на каросерията.

И тъй като в Европа т.нар. кросоувъри стават все по-популярни, а тази тенденция не подминава и България, решихме да ви покажем пет автомобила с повишена проходимост, които според германските специалисти от TUV, ръждясват най-бавно. Списъкът включва модели, които са произведени след 2008 г. и са с поцинкована или алуминиева каросерия.

5. Toyota RAV4

4. Honda CR-V

3. Lexus RX

2. BMW X5

1. Audi Q5

А знаете ли кои са автомобилите, от които собствениците им не искат да се отказват с десетилетия?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Условна присъда за шофьор, прегазил дете на улицата

Последните надежди на родителите на 6-годишния Марти от Сандански, който беше прегазен пред дома му, са попарени. Последната инстанция на съда реши шофьорът да получи условна присъда, съобщава бТВ. На 25 юли 2018 г. автомобил профучава по стръмната улица, удря две коли, а след тях и играещото пред дома си […]