Куче блъсна кола (ВИДЕО)

NetNews

Улична камера в северния руския град Нови Уренгой засне куриозен инцидент. На кадрите от видеозаписа се вижда как увлечени в гоненица кучета не забелязват паркиран автомобил и буквално катастрофират в него.

Заради немалките размери на песовете, високата скорост и лютият мраз пластмасовата броня на колата буквално се пръсва на парчета от удара. Виновникът за сблъсъка незабавно се омита от местопроизшествието, а съучастникът му оглежда известно време щетите, след което също си плюе на петите.

Нови Уренгой се намира в Ямало-Ненецки автономен окръг в северозападната част на Азиатска Русия. Средната годишна температура в града е -7.4 °C, а през декември живакът показва средно -22.3 °C.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/rWNp8-OCrMk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов благодарен на лекарите: Нека тази болна година да я изпратим с повече оптимизъм

„Нека тази болна за света година да я изпратим и с повече оптимизъм да посрещнем новата година“. Това заяви премиерът Бойко Борисов на работното съвещание, съобщиха от Министерски съвет. Министър-председателят изрази благодарност за огромните усилия на лекарите, медицинските сестри и всички работещи на първа линия. Премиерът Бойко Борисов беше категоричен, […]