Над 21 хиляди поръчки за новата електрическа Kia

NetNews

Само 24 часа след началото на поръчките за новата електрическа Kia, корейската компания вече може да се похвали с над 21 хиляди поръчки. Електромобилът, който в най-силната си версия може да се похвали с ускорение като някой от моделите на Porsche и Tesla се радва на голям интерес в родната Корея.

От Kia не съобщават колко онлайн поръчки за модела са направени в Европа, но най-вероятно бройката също не е толкова малка. Всеки желаещ може да си „запази“ автомобил срещу депозит от 100 евро, а официалните поръчки ще стартират през месец май.

Тези които си резервират EV6 до края на месец април и го поръчат до края на годината ще се възползват от безплатен достъп за една година до всички зарядни станции на компанията Ionity, както и ще получат едногодишен абонамент за KiaCharge, което им осигурява достъп до над 210 хиляди станции в цяла Европа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наш шампион е в болница след тежка катастрофа

Тежка катастрофа е претърпял българският екипаж Никола Мишев/Янаки Янакиев по време на 50-ото издание на румънското рали „Брашов“. Пилотираният от Мишев автомобил „Пежо 208 R2“ се е забил в каменен мост, а ударът е бил от страната на навигатора му Янакиев, който е претърпял тежки травми. Инцидентът е станал със […]