Най-добрите нови автомобили от „Golf-овия клас“

NetNews

Германски автомобилни експерти съставиха един любопитен рейтинг на най-добрите компактни автомобили за 2021 година. По-конкретно става дума за новите генерации на автомобили от т.нар. Golf-ов клас, познати ни още, като компактни леки автомобили. Ето и автомобилите от топ 10, подредени в обратен ред.

10. Mazda 3

Автомобил с изискан дизайн и добро оборудване. Информационно-развлекателната система е на върхово ниво, а качеството на интериора е съпоставимо с това на премиум марките.

9. Mercedes-Benz A-Klasse

Безопасен, надежден модел със специален външен вид. Много семейства предпочитат точно тази кола, въпреки габаритите ѝ.

8. Toyota Corolla

Хибридно превозно средство с много нисък разход на гориво и емисии на въглероден диоксид. Отличен избор, както за частни клиенти, така и за служебни автомобили.

7. BMW 1er

Колата има добро управление и високо качество на и на елементите, и на самата сглобка. Освен това е с предно предаване и с интуитивна инфоразвлекателна система.

6. Volkswagen Golf

Последната версия на автомобила предлага на купувачите много от първокласните функции, които биха очаквали в по-скъп автомобил, но на разумна цена. Разочароващо е само разсейващото боравене с дигиталните контроли на таблото.

5. Audi A3 Sportback

Качеството на интериора може да не е толкова добро в сравнение с предишния модел, но колата се представя много по-добре. A3 осигурява комфортно, приятно пътуване и има място за всички в семейството. Моделът разполага с гама от качествени бензинови, дизелови и хибридни двигатели.

4. Ford Focus

Колата радва с отлично поведение на пътя и много приятни управление и возия. Заслужава да се отбележи и просторният интериор.

3. Skoda Scala

Страхотен семеен автомобил на разумна цена. В същото време меката возия, доброто управление, висококачествената информационно-развлекателна система, мястото на задните седалки и просторният багажник ще ви зарадват.

2. Skoda Octavia

Най-новата Octavia ще осигури на пътниците комфортен интериор. Има и много място за багаж, което липсва при конкурентите. Икономичните двигатели позволяват дълги пътувания.

1. Seat Leon

Този хечбек разполага с добро оборудване и достатъчно място както за пътници, така и за багаж. Освен това цената не хапе и оперативните разходи са едни от най-ниските. Добавете към това изящно завършения интериор и широката гама от двигатели.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тежко наказание за дрифтър

3000 лева глоба отнесе пловдивчанин заради дрифт в на Пловдив. Той е наказан с административна санкция 2 години без книжка. Младежът е бил уловен от органите на реда да пили гуми в Изгрев през юли, около 11:00 часа. Пловдивчанинът е бил с гаджето си и ѝ демонстрирал уменията си зад […]