Най-популярните и най-надеждни семейни седани

NetNews

Неведнъж е ставало дума за все по-популярните кросоувъри, които най-вече са предпочитани от хора със семейства. Тези автомобили се налагат със своята практичности функционалност, но все още има водачи, които предпочитат за семеен автомобил класически седан.

Това доказва и статистиката, според която през изминалата година в света са продадени над 8.33 милиона автомобила от този тип, което е само с 0.3% по-малко в сравнение с 2019-а. Предвид всеобщият спад с около 20% e видно, че тази категория все още има твърдо ядро от почитатели.

Отново базирайки се на статистиката, както и на едно проучване, направено от iseecars, можем да определим най-популярните и най-надеждни семейни седани. За разлика от кросоувърите, където преобладава японската продукция, качествените семейни класически седани все още се правят от вездесъщите германци, като в петицата се намества само един японски модел.

Volkswagen Passat Mercedes-Benz C-Klasse Honda Accord BMW 3er Audi A4 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Имунолог: Трябва да очакваме нови варианти на коронавируса

Трябва да очакваме нови варианти на коронавируса, защото те постоянно мутират. Това заяви имунологът проф. Сорен Хайрабедян, директор на Института по биология и имунология на размножаването, по бТВ. По думите му е нормално новите разновидности да доведат до по-тежко протичане на вируса и по-бързото му разпространение. „На този етап няма […]