Първa снимкa на новия бус на Volkswagen

NetNews

След като вчера Volkswagen показа как ще изглежда следващото поколение на пикапа Amarok, то днес е време да видим и как ще изглежда седмото поколение бусове на германската компания. Снимката, която може да видите над текста показва предницата на Т7 Multivan, който трябва да бъде представен през следващите месеци.

Подобно на Golf, Arteon и ID.3, тук също виждаме LED лента, която свързва двата фара, както и нов дизайн на дневните светлини. Формите в предницата са доста по-заоблени в сравнение с тези на T6, взимайки предвид формата на купето, която има за цел да максимизира мястото вътре.

Бусът най-вероятно ще бъде построен на новата MQB платформа, подобно на останалите модели на германската марка, което означава че ще видим доста прилики в интериора, както и при задвижващите агрегати. Един от тях ще включва хибридна технология, като се очаква да видим и няколко бензинови и дизелови варианта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Още 16 800 дози от ваксината на "АстраЗенека" пристигнаха в България

Днес в България са доставени 16 800 дози от ваксината на "АстраЗенека". Това съобщават от Единния информационен портал и уточняват, че доставените количества са били разпределени към регионалните здравни инспекции. Следващата доставка от близо 32 000 ваксини срещу COVID-19 се очаква в понеделник – 29 март. Тя ще бъде от […]