Три „джипки“, като на Бойко Борисов в кортежа на Виталий Кличко (ВИДЕО)

NetNews

Кортежът на кмета на Киев и бивш професионален боксьор Виталий Кличко вече включва не два, а три автомобила с повишена проходимост. И всички те са абсолютно еднакви марка, модел и цвят. До съвсем скоро Кличко се предвижваше с два такива всъдехода – единият от тях брониран, а вторият не. Но дали новият трети всъдеходе брониран, не е известно.

Това, което също е интересно е, че предпочитанията на Виталий Кличко на тема автомобили ьвно съвпадат с тези на бившия премиер Бойко Борисов. Настоящият кмет на Киев не предпочита Mercedes-и или Range Rover-и. Той е фен на Toyota Sequoia, която е най-големият SUV в моделната гама на японската марка. Същият "джип" управляваше и Бойко Борисов.

Още нещо любопитно е, че Кличко често сменя автомобилите, но те винаги са Toyota Sequoia (моделът и цветът са еднакви), или има много номера за подмяна, или всъщност колите са дори повече от три.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отпаднаха ограниченията за пътуване от България към Румъния

Отпаднаха ограниченията за пътуване от България към Румъния. По информация на посолството ни в Букурещ от вчера, 21 май, България е включена в списъка на страни от т.нар. "зелена зона" – не се налага карантина, не се изисква представяне на негативен резултат от PCR тест или други документи, доказващи липса […]