Фотошпиони уловиха новото BMW 5er – то ще е електрическо

NetNews

Благодарение на фотошпиони от motor1, можем да видим първите движещи се прототипи на бъдещата баварска "петица". Тестовите автомобили са силно замаскирани и очевидно имат временно осветително оборудване, но самото тяло изглежда вече серийно.

На предните врати и задната броня има надписи Hybrid Test Vehicle и Electric Test Vehicle, което означава, че BMW са започнали да работят за седани с електрифицирани версии. Компанията неведнъж е казвала, че в семейството на петата серия ще се появи пълноправен електрически автомобил.

Производството му ще бъде в Динголфинг – същото място, където се прави и новия електрически кросоувър на марката. Хибридни модификации с възможност за зареждане от мрежата се предлагат и в BMW 5 Series от настоящото поколение. Те са маркирани с индекси 520e, 530e и 545e.

Радиаторната решетка на новата "петица" изглежда доста широка, но все пак не толкова гигантска, колкото на новата четвърта серия, M3 / M4 или електрическата кола i4. На багажника се вижда малък спойлер. Шпионите не са успели да снимат салона, но някои снимки показват, че целият преден панел е затворен. Това може да означава, че ще бъде напълно преработен, например, ще инсталират новия интерфейс iDrive 8 с един извит екран – както на iX и i4.

Тъй като прототипите ни попаднаха за първи път, едва ли ще се очакват премиери в близко бъдеще. Най-вероятно това ще се проведе през втората половина на следващата година: първо ще бъде показан седанът, а след това и комбито. Свързаният лифтбек BMW 6 Series GT, актуализиран миналата пролет след петото семейство, е малко вероятно да оцелее при пълна смяна на поколенията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Не съществува причина, поради която доизграждането на Болничния комплекс да бъде забавено или спряно", обяви областният управител на Ямбол

От страна на областния управител, Георги Чалъков, към Министерство на здравеопазването бе изпратено запитване, относно предприетите действия от тяхна страна по изпълнение на Решение на Министерски съвет от 27.12.2019г., а именно отпускането на средствата за доизграждане на Болничния комплекс в града. Това съобщават от пресслужбата на Областна администрация – Ямбол. […]