Audi е готов с отговор на новата S-Klasse

NetNews

В интернет се появиха шпионски снимки на обновеното поколение на Audi A8, флагманът на германската марка. Според спекулациите се очакваха сериозни промени и така се случи. Снимките бяха споделени от Motor1, а от тях се вижда, че по броните има забележим камуфлажен филм, което означава, че очевидно там ще са най-значителните промени по външността.

Имайки предвид консервативния подход на марката през последните години по отношение на дизайн, този път промените могат да се нарекат колосални – различна радиаторна решетка с нов дизайн, различни фарове, доста видоизменени брони, нов дизайнерски стил в задната оптика и т.н.

На една от колите, които бяха заловени от фотошпионите, се вижда и специален стикер, показващ, че новото А8 ще разполага с хибриден силов тракт. Новата А8-ица ще има и матрична LED оптика със специална лазерна технология. Във фаровете, като цяло е направено основно пренареждане – например дневните светлини, които също служат като мигачи, вече ще са на друго място – над основните.

Сменени са и задните светлини. Очаква се да видим LED задна оптика на A8. Няма налична информация относно асистента за автономно управление, но до момента се предполага, че той ще от трето ниво (най-високото към днешна дата за сериен автомобил). Също така си струва да се подчертае, че моделът отново ще получи модификация Horch.

Това ще е и топ версията на Audi A8. Очаква се такъв модел да се превърне в основен конкурент на Maybach S-Klasse. Под предния капак ще функционира битурбо 12-цилиндров 6-литров силов агрегат. Точната дата на презентацията, за съжаление, все още не е налична, но се очаква новият флагман на Audi да бъде представен в края на тази година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Емил Хърсев: Постъпленията в бюджета са над очакваните

У нас политическият отговор на пандемията е напълно адекватен, заяви финансистът доц. Емил Хърсев пред Bulgaria ON AIR. "Ние имаме работа с политически отговор на биологични проблеми Политическият отговор у нас е напълно адекватен. Постъпленията в бюджета са по-големи от очакваните и не виждам причина да се актуализира бюджета." – […]