Audi тества новото RS3 на Нюрбургринг (ВИДЕО)

NetNews

През изминалата година Audi представи новото поколение Audi A3, като заедно с него видяхме и по-мощната му версия S3. Очаквано представянето на RS3 се състои малко по-късно от това на останалите модели, но изглежда, че германските инженери не губят време и вече тестват модела на писта.

Кадри в YouTube показват как тестов модел прави обиколки на Нюрбургринг и въпреки скритите от камуфлаж броня и калници, то не е трудно да отличим най-наточената версия на хечбека. Освен визуалните промени, RS3 ще разполага с преработено окачване и по-големи спирачки.

Всичко това е нужно, поради наличието на 2.5-литров 5-цилиндров бензинов двигател, който при настоящото поколение генерира 400 конски сили. При новия модел се очаква леко повишение, като ще запази Quattro задвижването и автоматичната трансмисия с двоен съединител. Все още от Audi не разкриват подробности за модела, но се очаква да видим неговия дебют по-късно тази година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Божков атакува пред съда "черния списък" по "Магнитски"

Партията на Васил Божков "Българско лято" е атакувала пред Върховния административен съд решението на правителството от миналата седмица да състави списък на лица и фирми, които попадат в обхвата на санкциите, наложени от Министерството на финансите на САЩ по закона "Магнитски". Както винаги обвиненият като лидер на престъпна група бизнесмен, […]