Dacia обяви цените за електрическия Spring в България

NetNews

Преди седмица ви информирахме за цените на новата Dacia Spring в различни части на Европа, а ето че вече знаем и официалните данни за нея в България. Тя ще се предлага за частни клиенти във вариант Spring, за споделено пътуване в Business изпълнение, а по-късно тази година очакваме и товарна версия без задни седалки и с по-голям багажник.

Базовият Spring с ниво на оборудване Comfort ще ви струва 33 100лв., като за тези пари получавате 14-цолови железни джанти, климатик, радио с Bluetooth,USB изходи, LED дневни светлини, текстилна тапицерия и зареждащ кабел Mode 3 Type 2. Ако искате да зареждате своята Dacia от контакта, то ще трябва да доплатите още 790лв. за кабел Шуко.

При Comfort Plus трябва да се разделите с 35 990лв. и ще получите мултимедия със 7-инчов екран и навигация, камера за заден ход, черна тапицерия и оранжеви декоративни елементи в интериора и екстериора. Отново трябва доплатите за кабел Шуко или такъв за бързо зареждане, като и двата ще ви струват по 790лв.

Поръчки вече се приемат, а първите доставки се очакват през есента на тази година. Припомняме, че Dacia Spring разполага с електрически мотор с мощност от 44 конски сили и батерия, която според WLTP цикъла е достатъчна за 230км пробег. Той може да нарастне до 305км, ако шофирате в изцяло градски условия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петър Велков: Чорбанов е в болница с коронавирус, а каза, че го е изкарал

Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с ПСР позитивен тест за Ковид и двойна бронхопневмония. Това написа в социалните мрежи Петър Велков и продължава: По информацията, която имам, той се влошава след близо седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер ковид инфекция. Въпреки […]