Mansory преработи още един Rolls-Royce

NetNews

Mansory e добре познато тунинг студио, което се заема с доста скъпи коли и в портфолиото им можем да срещнем различни Lamborghini-та, Ferrari-та и дори Bugatti. Този път ателието се е заело с Rolls-Royce и по-специално с модела Ghost, след като преди месец ви показахме тяхна преработка на SUV-то Cullinan.

Въпреки,че стилът на Mansory не допада на всички и често компанията взима драстични решения, то можем да видим, че при преработката на този Ghost, нещата не са толкова смело решени. Тъмният екстериор се отличава със златни акценти, като прословутата линия по дължината на купето, предната решетка и емблемите, а в задната част можем да видим малък карбонов спойлер.

Джантите с размер от 22-цола и също продължават комбинацията от тъмни цветове със златисти елементи, като емблемата с двойно “R” върху централните капачки е заменена от такава на Mansory . Що се отнася до интериора, той е малко "по-крещящ" в сравнение с екстериора, като това се дължи главно на оранжевата кожа, която преобладава, дори и по волана. Комбинацията се допълва от черни и хромирани елементи по различните части на таблото и централната конзола.

По двигателя няма никакви интервенции, той си остава „скромният“ 6.8-литров V12 с 563 конски сили и 850 нютон метра, като от Mansory са добавили само спортна генерация, която според информацията не подобрява техническите данни, но пък осигурява по-добър звук. Що се отнася до цената, тя не е обявена, но предполагаме, че всичко зависи от опциите които желаете и промените за които сте готови да платите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха банда мъже, откраднали седем газови бутилки от фирма в Червен бряг

Полицията е разкрила "по горещи следи" кражба от фирма в Червен бряг; трима са задържани, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен. От двора на фирмата са откраднати седем газови бутилки за мотокари от вибростъкло, на обща стойност около 1400 лв. След прецизни оперативно издирвателни мероприятия на служители от […]