Maserati показа по-ясни снимки на новото си SUV

NetNews

Преди няколко месеца от Maserati показаха няколко снимки на втория SUV в своята гама, но освен, че колата беше покрита с тежък камуфлаж, снимките бяха размазани и не фокусирани, което на практика дори не разкриваше и грубите форми на модела.

Сега от италианската марка разпространиха още няколко снимки, които отново показват Grecale с тежък камуфлаж, но поне този път са доста ясни и показват част от формите на втория кросоувър в гамата на Maserati.

За сега не знаем кога точно ще е официалното представяне на модела, но пък знаем, че той ще бъде построен на платформата на Alfa Romeo Stelvio и най-вероятно ще споделя доста от технологиите си с него. Въпреки по-малкия си размер, Grecale ще разполага с дизайн, подобен на този на другия SUV в гамата на Maserati – Levante.

Под капака ще намерим V6 мотор при най-мощната версия, като в недалечно бъдеще най-вероятно ще видим и версия с изцяло електрическо задвижване, а няколко хибридни предложения също ще допълват избора за моторизация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петима приети в болница след ухапвания от кърлежи

Петима българи са приети в болница след ухапване от кърлеж през изминалата седмица. Единият от тях е бил с лаймска болест, а останалите четирима – с марсилска треска. Общо от началото на годината у нас са регистрирани 32 случая на лаймска болест и 6 на марсилска треска, показват данните на […]