Renault представи електрически Megane с 217 конски сили

NetNews

След като по-рано днес ви показахме кадри които Opel сподели на новата Astra, Renault също не се забави да сподели кадри на изцяло електрическото Renault Megane. Версията на ток все още е в концептуален вид, но както можем да видим от снимките ще комбинира качествата на хечбек и SUV.

Megane E-Tech Electric е построен на модулната CMF-EV платформа и разполага с електромотор, който генерира 217 конски сили и най-вероятно ще задвижва само предните колела. В комбинация с 60-кВч батерия, електрическия хечбек ще може да изминава 450 километра с едно зареждане според WLTP стандарта.

Очаква се серийният модел да бъде показан по-късно тази година или в началото на следващата, като продажбите най-вероятно ще започната към средата на 2022 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тръмп: Биткойнът заплашва стойността на долара

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече криптовалутата биткойн "измама", предаде вестник Банкеръ. В интервю за Fox Business Network Тръмп каза: "Биткойн, това просто изглежда като измама. Не ми харесва, защото това е друга валута, конкурираща се с долара. Искам доларът да бъде валутата на света. Това винаги съм казвал". […]