Volkswagen Arteon Alltrack, може ли едно комби да е стилно и практично?

NetNews

Volkswagen Arteon е може би един от най-стилните модели на германската марка в последните години, като с последния фейслифт видяхме и представянето на дизайнерско комби или както в момента е модерно да се казва, shooting brake.

Идеята на модела е ясна още от самото му създаване, а именно да разчупи скучните комбита, които марката предлага в лицето на Passat. Въпреки това, Passat все още предлага една версия, която не е налична за Arteon, а именно изпълнението Alltrack.

След като от Porsche показаха Taycan Cross Turismo се запитахме дали и от Volkswagen няма да се пречупят и да покажат как би изглеждал Arteon Shooting Brake в изпълнение Alltrack. И докато чакаме отговор от VW, решихме да направим рендър, който да покаже как би изглеждала по-висока версия на дизайнерското комби.

Очаквано промените са изразени в по-висок клиренс, декоративни пластмаси по цялото купе, като това включва броните, арките на калниците и праговете. Нови джанти с по-високи гуми и допълнителни емблеми по купето също са отличителни белези за Alltrack изпълнението на Arteon.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

МОСВ подготвя забрана за внос на отпадъци от страни извън ЕС

Проверки за финансови злоупотреби ще има и в Министерството на околната среда и водите. Тонове грешки, натрупани с години от предишни управления, открива служебният министър Асен Личев, влизайки в кабинета си в Министерството на околната среда и водите. "Големите грешки са, че основни политически документи не са придвижени. Както и […]