Агресия на пътя: Шофьор рита и блъска жена (ВИДЕО)

NetNews

Пореден случай на агресия на пътя. Жена е била нападната от шофьор, след като се засекли на улицата. Инцидентът е уловен и от охранителна камера. Всичко това се случва в района на „Ломско шосе” в София. Агресивният шофьор е задържан, а потърпевшите ще търсят правата си в съда.

„Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него. Той изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което той си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила му. Подадох му няколко сигнала да спре, махах му и с ръка, но той нямаше подобно намерение”, разказва Ани, която е нападната.

Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко преки. Тогава Ани заявява, че ще извика органите на реда. Агресивният шофьор и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.

„Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да си замине, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал”, споделя още Ани пред Нова ТВ.

Мъжът прави обратен завой и минава през велоалея. Впоследствие става ясно, че при тази маневра шофьорът е щял да прегази на косъм друга жена и децата ѝ.

„Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе, тичаше яростно към колата. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак през лицето”, каза още Ани.

Мъж от близката къща и друг шофьор, който спира на улицата, успяват да задържат агресивния шофьор, докато дойде полиция. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение за хулиганство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Антикорупционният фонд: Министерството на отбраната си е поръчало Аудита А8 за 314 000 лева

Антикорупционният фонд (АКФ) сезира Агенцията за обществени поръчки (АОП) за съмнителни поръчки на Министерството на отбраната (МО) на стойност 2,5 млн. лева, част от която изглежда разписана за конкретен доставчик на конкретен модел автомобил. На 16.03.2021 г. (само 2 седмици преди изборите на 04.04.2021 г.) Министерство на отбраната публикува обществена […]