Адани за бивш играч на Рома: Когато се завърне от Кот д’Ивоар, няма сили да изтича една обиколка от секс

NetNews

Бившият италиански футболист Даниеле Адани гостува в предаването на легендарния си сънародник Кристиан Виери, където говори по доста любопитни теми. След като обяви, че футболистът на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара правят секс по 12 пъти на ден, той хвърли всички в шок, разкривайки че има по-голям полов атлет от аржентинеца.

Адани сподели, че познава футболист, който го прави по-често. Това е Салиу Ласиси, футболист от Кот д'Ивоар, който е играл за Парма, Сампдория и Рома. Той е делил съблекалнята с Адани във Фиорентина, но е приключил кариерата си много рано поради контузии.

„Когато се завърне от Кот д'Ивоар, той е изтощен до степен, че няма сили да изтича една обиколка на тренировка. Обясни ми, че получава планина от писма и снимки всеки път, когато се връща в страната си и си тръгва с три или четири момичета всеки ден.“

Адани се засмя, след което добави: „След това се връща в Италия и се нуждае от около месец ваканция“, сподели италианецът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Партията на Орбан каза „довиждане” на ЕНП

Унгарската управляваща партия ФИДЕС напусна консервативната Европейска народна партия (ЕНП), предаде "Ройтерс", като се позова на писмо, публикувано в Туитър от заместник-председателката на ФИДЕС Каталин Новак. "Време е да кажем довиждане", написа Новак – държавен секретар, отговарящ за семейството – в пост към писмото за прекратяване на членството от международния […]