Адвокат показа оглозгания от властите завод на Илия Златанов (СНИМКИ)

NetNews

Адвокат Грета Ганева е сащисана от "вандалщината" и "войната, обявена от шайката, която превзема институциите" и в частност действията на силовите ведомства спрямо бизнесмена Илия Златанов и безскрупулните действия в заводите му за асансьори "Изамет".

Ето какво сподели Ганева:

"Влязохме и във втория асансьорен завод на Илия Златанов в София. Снимките ви показват какво заварихме. Всъщност, нищо не заварихме. Всичко беше изнесено. И шкурките даже. Чиста проба вандалщина! Без нищо да се бута, може успешно да мине за декор за филм за война.

А всички ние трябва да знаем, че сме във война. Действителна война! Обявена е от шайката, която ни превзема институциите и ни разсипва чрез тях.

Вероятно си мислите, че веднага сме сезирали полиция, прокуратура и пр. Преди години това щеше да е първото, което щях да предприема. Вече пазя клиентите си от тях. Разбирате ли докъде сме стигнали?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левски предлага нов договор на втория си капитан

Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов договор от клуба. Полузащитникът е основен играч в схемата на Славиша Стоянович, като с постоянното си представяне си заслужи да бъде втори капитан на тима. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно […]