Адв. Белянова отговори на Йорданов за „кретени“

NetNews

Нещото, което имаме като представител на България в Европейския парламент, определя като „кретени“ тези, които обсъждат с какъв транспорт са пристигнали ваксините. Това написа във фейсбук адвокат Албена Белянова по повод пост на евродепутата Александър Йорданов, показан на снимката. Белянова допълва по повод написаното:

Едва ли някой „кретен“ е изненадан от лексиката и неразбирането на Нещото в какво се състои проблемът. Отдавна заемащите различни управленски постове са Нещо, което в една нормална държава би обитавало в най-добрия случай клиника за лица с ментални проблеми.

Ние – плащащите заплатите им „кретени“, дълго време не им обръщахме внимание, което доведе до неконтролируемото разпространение на вируса на посредствеността, простотията и арогантността. Много Нещо реши, че може вербално да насилва и да няма кой да го накаже!

Какъв всъщност е проблемът за нас – „кретените“? Въпреки че, както разбрахме от инспектор Борисов, акъл се набива на умен човек и ще останем неразбрани от Нещото и немуподобните, проблемът за нас – „кретените“ е следния: Всички български граждани са равни пред Закона. Законоустановените правила и процедури за транспорт на лекарствени продукти важат за всички. Неспазването им от управляващите е не само закононарушение. Руши се държавността. Просто е, но за сложни хора.

Държавните служители са изпълнители на волята и интересите на нацията. Безспорно в интерес на нацията е осигуряването на специализиран транспорт за ваксините, за които се твърди, че ще спазят много човешки животи. Такъв обаче не бе осигурен въпреки достатъчното време за това и първите ваксини бяха транспортирани с безвъзмездно предоставените бусчета с реклама на „Леки“. В същото това време само за 4 месеца е подготвена и проведена обществена поръчка, в резултат на която Главна прокуратура се сдобива с 8 броя леки автомобили Фолксваген „Пасат“, 2 броя Фолксваген „Туарег“ и 1 брой Фолксваген „Каравеле“ за сумата 977 067 лева, без ДДС.

С тези автомобили Бюрото по защита към Главния прокурор (служители на Бюрото участваха при акцията в Президенството), ще охранява прокурори и следователи, „застрашени във връзка с изпълнение на служебните им задължения“. Осигуряването на нови, луксозни автомобили за няколко уж застрашени лица, а неосигуряването на специализиран транспорт за животоспасяващи ваксини е гавра с нацията. Просто е, но за сложни хора.

Плащаме на некадърни, нагли, прости и самозабравили се Нещо-та да управляват Държавата ни. Да не забравяме обаче, че виновен е този, който им дава баницата. #ОСТАВКА

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Четвърти сме в ЕС по разходи за храна

През 2019 година домакинствата в ЕС са похарчили 956 милиарда евро (6,8 процента от съвкупния БВП) за "храни и безалкохолни напитки", отчете днес Евростат. Цифрата обхваща 13 процента от общите разходи за потребление и нарежда тази категория на трето място след "жилища, вода, електричество, газ и други горива" с дял […]